Mrs Panda
Tuesday, 23 October 2012 • 04:01 • 0 comments
Tadi aku terbaca blog kau , sebab dia keluar dekat blog aku , so aku baca lah .  aku baca macam2 yang kau update , aku tahu kau sedih , aku tahu kau sakit hati , aku tahu kau rindukan dia . ia sama macam aku , kau buat aku sama macam dia buat dekat kau . aku rasa apa yang kau rasa dan sampai sekarang aku tak boleh lupekan itu semua , sebab aku masih sayangkan kau . orang lain pown SPM jugak , tak de lha macam kau nyh . samakan apa yang aku cakap . aku memang sakit hati apa yang kau buat pada aku sebelum nyh . Dan kakak angkat kau pun sendiri tak suka kau buat macam tu . maybe sebab kau nak copuple dengan dye kau buat segala alasan untuk aku break dengan kau . kau cakap semua perempuan yang kau sayang tinggalkan kau  , eh ! aku nyh siapa yang tinggalkan , kau kew aku , kau kan . tak yah  nak cakap perempuan tinggalkan . kau yang tinggalkan aku . aku masih boleh bersabar lagi sampai sekarang , harap kau bersabar ye , jangan terlalu sedih , aku boleh bersabar dan tak bersedih , kanape kau tak boleh buat . bersabar ye . =')


PASTFUTURE