Mrs Panda
HACK YANG AGAK KEBABIAN SIKIT ! -.-
Friday, 21 September 2012 • 02:46 • 0 comments
Kurang ajar betul siapa yang hacker muka buku aku ni , ish ! disebabkan kau lah aku kene cari friends aku balik . disebabkan kau lah dia orang salah paham terhadap aku , di sebabkan kau lah ramai yang tk request aku bila aku add balik . apa masalah kau sampai nak hacker FB aku , aku tak ada cari masalah kan so tak payah lah nak cari masalah sama aku . sampai FB aku DEACTIVE kan bagai , tolong lha wei , aku nak sangat FB aku balik , kau chat dengan member aku yang bukan2 , agak2 la wei , kau memang kurang aja kau dengan aku . benci gila bhai . *sorry entri aku ade yang agak kasar sikit .


PASTFUTURE