Mrs Panda
Wednesday, 12 September 2012 • 02:11 • 0 comments
Girlfriend : awak ! saya nak cincin hubungan kita .
Boyfriend : untuk ape ?. malas la , awak ! petang ni kita jumpa tempat biasa ok .
Girlfriend : hurm . yelah .
Boyfriend : awak ! cuba tutup mata awak , saya nak bagi hadiah .
Girlfriend : hadiah . oke !.
Boyfriend : oke ! cuba tengok ni , saya belikan patung beruang untuk awak .
Girlfriend : awak ! saya tak nak patung beruang . saya nak cincin hubungan kita . (sambil membaling patung beruang di jalan raya )

Lelaki itu pun terus berlari dan mendapatkan patung itu balik dan berada dalam genggamannya . tiba - tiba , sebuah bas meluru ke arah lelaki tersebut dan badannya di gilis sehingga lelaki tersebut tidak berdaya untuk bergerak . lalu perempuan tersebut menjerit dalam keadaan yang bergegas . Perempuan mengambil patung di tangan lelaki tersebut dan tiba - tiba patung itu berkata.
"YOU . SEE IN MY POCKET."
Dan terlihatnya satu cincin yang sangat cantik . dan patung itu terus berkata "will you merry me" di saat itu , mengalirnya air mata perempuan tersebut tetapi sudah terlambat untuk menyesal . Kerana lelaki tersebut sudah pun pergi untuk selama - lamanya .

P/S sedihkan cerita ini , harap korang ambil iktibar dari cerita yang aku share ni . oke !. =)


PASTFUTURE