Mrs Panda
Sunday, 9 December 2012 • 23:53 • 0 comments

Aku Rindu nak dengar baca ayat - ayat sweet kau , Rindu dengan jeles kau dan Rindu dengan manja kau . Tapi itu semua hanya kenangan je . Itu sahaja yang aku simpan dalam hati aku . Tapi kenapa kau jadi macam ni ?. kenapa ?. kalau kau nak break dengan aku kenapa tak cakap terus terang je . Ni nak bagi alasan yang tak munasabah kau , kau cakap kau nak break dengan aku sebab nak SPM , lama lagi kowt masa . Bulan 12/2011 kau cakap dengan aku . SPM nyer bulan 11/2012 . Lama kan ?. 
Walaupun aku unfriend kau , aku boleh stalker  muka buku kau , aku tengok kau sudah ada pengganti . Kau memang seorang yang Penipu kan ?. Poyo cakap nak SPM , tapi apa yang kau cakap tu tak tunjuk pun apa yang kau buat . Ternyatanya kau sudah ada pengganti . Peh ! mana tak panas kene tipu macam tu . Nasib boleh sabar . Harap je pandai , kelas pertama lagi . Tapi dalam cari pasangan ni kau FAIL ! Kau tak layak di beri KASIH SAYANG ! Itu patut kau tahu .
Bila time sekolah , kadang - kadang pagi  nak pergi sekolah tu , aku ternampak kau , tapi nasib kau tak nampak aku , Hampir banyak kali aku nampak kau . Bila aku nampak kau aku rasa sedih sekejap . Hati tak boleh tenang . Kau Lelaki yang aku sayang . Tapi tak pe lha . 
Bila aku tahu kau sudah ada pengganti yang baru ni , Hati aku rasa sebak , Menangis bila teringat dulu . Seumur hidup aku , aku tak pernah nangis sebab lelaki seteruk macam ni . Itu sebab aku masih SAYANGKAN KAU ! Tapi kau sudah digelar BEKAS pacarku . Bukan Pacarku lagi . Aku hanya mampu tengok kau gembira dengan pasangan baru kau walaupun hati ni rasa sebak . itu saja aku mampu . Hope kau Bahagia dengan dia dan aku doakan kau berkekalan dengan dia . Amin ! ok itu aje . [FAKESMILE] :')


PASTFUTURE