Mrs Panda
Semalam punya cerita ! :D
Saturday, 10 August 2013 • 22:17 • 0 comments
Raya tahun ni macam takde feel je, cuti da la berapa hari je. Isnin da balik. Bosan k bosan  -_-
Raya aku masih tak lagi, tak semalam puas la juga sebab raya dengan family belah ibu, siap buat konvoi lagi. Raya ramai - ramai.  Ade la jugak feel tu. :D



Beraya di rumah cousin ! :D


With my cousin ! :)


Family belah ibu datang rumah ! :)


Lagi satu ! :)


Lagi satu ! :)


With cousin yang agak ngekngok ! XD

By the way semalam memang best la, ada feel dan dapat duit raya banyak, Ada feel woooo ! sampai kepenatan aku. semalam memang best la. Hari ni nak beraya lagi. SELAMAT HARI RAYA GUYS ! :)
Maaf jika ada terkasar bahasa ye. Harap diampun ye ! :)
Ikhlas dari UMMI ATIRAH dan SEKELUARGA ! :)



PAST