Mrs Panda
Monday, 11 March 2013 • 07:45 • 0 comments

Hey korang. Da lama tak  tak update Blogs.  Sebab tiada idea la tak update. Sekarang ni baru ada idea nak update. haaaaaa ! korang da ready belum. Mesti belum kan ?  tahu da korang belum sedia.  Takpe, Kita geng la.  ok Lagi 10 hari je lagi. Pejam celik sekejap je kan. takut ni >.< Tapi redha je la dengan keputusan yang kita dapat nanti.  Kena lah juga tebalkan telinga sebab kene bebel nanti kalau buruk keputusannya. Ready to result Ready to dengar bebelan. Hahaha, BI hancus ! kepada kawan - kawan yang aku kenali terutamanya kawan dunia akhirat  aku , 5 saudari and 5 saudara yang aku kenal dia batch 1995. Redha je la dengan keputusan yang korang dapat. Hope keputusan yang korang dapat keputusan yang terbaik dan dapat menggembirakan ibu bapa korang. Dan hope korang tak lupakan aku bila korang da sambung belajar. Satu hari InsyaAllah kita akan berjumpa. ok ! :) aku sayang korang. Semoga kita berkawan sampai akhir hayat kita. Korang tetap kawan yang aku sayangi. Ingat Redha dan bersabar dengan keputusan yang korang dapat. Sayang korang ! :D







PASTFUTURE