Mrs Panda
Friday, 15 March 2013 • 06:55 • 0 comments

Hey guys, Assalamualaikum ! Hari ni  ada cerita sikit mahu di kongsikan. Korang da tahukan Tarikh sebenar SPM ? see dekat atas tu. Hari Khamis depan. Khamis depan woi ! Bila da tahu hati terus tak senang takut woi ! >,< kepada Batch 1995, tabahkan hati jangan nervous, redha je la dengan keputusan yang akan dapat nanti. Dan yang penting Tebalkan Telinga korang bila kena BEBEL nanti. Aku yang takut nanti bila keputusan da dapat nanti. Masa depan kita tu. Hope keputusan yang aku dapat ni dapat menggembirakan ibu bapaku. *Tadah tangan* ya Allah ya tuhan ku, Aku mohon padamu ya Allah, Lembutkanlah hati ke dua - dua ibu bapaku ya Allah,  Aku berharap agar keputusan tahun ni dapat menjalani kehidupan aku akan datang. Dan aku mohon kau panjangkanlah umur ke dua - dua ibu bapa aku sehingga akhir hayat ku. Amin ya rabbal Alamin.  Kepada kawan - kawan ku terutamanya kawan dunia akhirat aku iaitu Nur Najihah, Fatihah Othman, Nor Amirah, Mazatul Amirah, Nurul Ezzati, Nurul Farah hanna, Fairuz Nabiela, Fatin Izzati Che Ahmad, Khadijah, Nur Darah, Intan sakinah, Amysar, Amirul Hafiz, Shahidan khairul Shah, Ym Frheez, muzaffar a.k.a Panda dan yang lain - lain jugak ( Sorry tak dapat nak ingat nama yang lain). Hope korang dapat keputusan yang terbaik dan dapat menggembirakan ke dua - dua ibu bapa korang. Redha dengan keputusan yang korang dapat. Dan terima dengan seadanya untuk masa depan korang.  ok Aku sayangkan korang semua. korang semua ada dalam hati aku. Korang semua di dalam hati aku sampai bila - bila. Korang adalah kawan terbaik yang pernah aku jumpa. Terima kasih jugak kerana anggap aku sebagai kawan korang. Aku akan ingat korang sampai bila - bila hingga akhir hayat aku. Good luck and Love you guys ! :) 



PASTFUTURE